Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2016 11:31 - неща, които трябва да знаете за чанти на жените
Автор: modeann Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 241 Коментари: 1 Гласове:
-1



 Дамски чанти са като диаманти, обувки и други модни аксесоари. чанти на жените са най-добрият приятел на жената. Не можете да си представите жени без чанти. Те винаги носят чанти където и да отидат в дневна база за тяхното удобство.   Днес, чанти на жените са най-важните модни отчети. Дамски чанти, често се използват, за да изразят настроения, индивидуалност, стил и статут. Най-добри чанти те имат и по-добро състояние и стил те ще получат.
image   Това е много важно за вас, за да разберете как да изберете перфектния модел, цвят и стил на чанти. Това ще доведе до по-добър външен вид в стил и мода на ежедневните си дейности. Изберете цвета, който е наистина съвпадение с другите поделения сте облечен. Помислете за стил, модел и марка за по-добър начин на вашия стил на живот. Трябва да знаете, какви чанти ще да се въвеждат за да съответства на случая.   Повечето жени изглеждат по-стилни с перфектни чанти, които те извършват, за да отидат там, където те искат. Не забравяйте да донесе правилната чанта с правото повод да получите идеален стил и мода. Можете да погледнете се в огледалото, ако чантата носите търси перфектно с вашия стил и мода.   Изборът на Perfect чанта   Perfect чанта е много важно за вас да покажете своята индивидуалност, стил и мода. Без значение кой си, ти винаги ще изглежда страхотно, ако носиш правилния чанта с вас. Perfect чанта може да увеличи своя стил и моден изявление. Това ще доведе до по-добро състояние и уникална личност за вас.   Ето съветите за избор на перфектната чанта за вас:   • Изберете чантата, която отговаря на вашия стил и мода   Ако искате да изглежда като класен жена, трябва да вземете най-популярните марки на дамски чанти на жените като на Louis Vuitton чанта с емблемите на клип-арт стил в един модел проверка и всеки иска един. Можете също така да разгледа и други топ чанти дизайнер, като Marc от Марк Джейкъбс и Indy чанта от Gucci.   • Изберете чантата, която е противоположна на вашия тип тяло   Ако сте висок и слаб, изберете чанта, която е закръглена и има допълнително тегло. Ако сте кратко и мускулест, избра тънък и правоъгълна размер или структура стил.   • Изберете чантата, която е пропорционална на размера на   Дори признава, че си привлекателна за обратното, не го разширят с лошо достатъчно мъкна. най-добрите снимки на сезона предлагат скитници, чанти, които са средни. Структурирани чанти допълнително ще ви даде по-гладка и модерна визия. Топ чанти дизайнери, които предлагат най-добрата структура и пропорции, като Marc от Marc Jacobs, Chanel и Louis Vuitton.   • Да се избягва извършването на чанта под мишница си   Опитайте се да се избегне извършването чанта под мишница си, защото това ще отнеме вниманието на хората към гърдите област и да се създаде неприятно поглед. A чанта може да направи по-добър поглед в пръста си съвети или ръцете си.   Отивате от място на място, е изключително трудно за жените без чанти. То е като първото нещо, което те никога няма да забравя.   Точно сега тя е по-стилен и модерен, за да получите на жените чанти, които контрастират какво си облечен. Например, ако носите много меки цветове като бежово, розово, и леки блус, бихте могли да получите тъмновиолетово чанта за носене с тези цветове.


Тагове:   ръчна чанта,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rozasaronova888 - Много на никъде
14.11.2016 11:51
е този превод ... Приятелски съвет - ако си използвала гугъл преводач знай, че това е най-лошият преводач онлайн. Съсипал ти е постинга :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modeann
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 5859
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930